• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk
Přílohy
  • Úvod
  • O nás
  • Kontakt
  • Druhy příloh
  • Fotogalerie
  • Otázky a odpovědi
  • Kniha návštěv
  • Kalendář akcí

...zvol si vhodnou přílohu ke svému masu

Vyhledávání


Kontakt

Přílohy

Koněvova 16
Praha 3
130 00
Česká republika
IČ: 74604267

607 852 654

prilohy@prilohy.cz

Úvod > Otázky a odpovědi

Anketa

Jaká je nejvhodnější příloha ke smaženému vepřovému řízku? A z jakého masa je nejlépe ho udělat?

Smažený vepřový řízek je těžce stravitelný pokrm. Doporučuji tedy lehce stravitelnou přílohu. Například vařený brambor. (11)
55%

Na přípravu se hodí pečeně, kýta, nebo krkovička. Záleží na preferencích strávníků. Pečeně je nejlibovější, tím hrozí její vysušení. Naopak krkovička je prorostlá, tím je měkčí po tepelné úpravě, avšak ne pro všechny chutná - pro větší obsah tuku. (9)
45%

Celkový počet hlasů: 20


Mapa stránek Tisk RSS

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet